Välkommen till vår värld av plast

Vi erbjuder vår höga kompetens och vår stora kapacitet inom plastproduktion. Vi erbjuder vår anläggning som ständigt utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder dig hela vår värld av plast och alla de möjligheter vi har att producera era detaljer. 

Systemlösningar

Plastinject är en proaktiv leverantör som investerar i ny teknik hela tiden. Vi producerar i både enkla och mer utmanande material med teknisk höjd i allting vi gör. Vi kan ge er en helhet med allt från förstudie, industrialisering, verktygsframtagning till volymproduktion. En systemlösning anpassad för dig som innehåller allt det du behöver. 

Läs gärna mer om oss i vår nya broschyr!

Analys och verktyg

Formsprutning

Montering

Logistik

Produktionstekniker hos Plastinject

6 olika applikationer - 250 olika material

Plastinject har via sin extrema nisch och bredd i dag primärt 6 st olika applikationsområden. En stor del av produktionen bedrivs med 2- och 3- färg/materialgjutning. Mer än tvåhundra materialtyper bearbetas regelbundet och nästan 40 st olika dagligen. Det gäller i stort sett alla på marknaden förekommande termoplaster, fyllda som ofyllda samt termoplastiska elaster. Som typ exempel kan nämnas att PlastInject är en av Sveriges största förbrukare av PEEK när man "pratar" formsprutning.

Hör av dig

Plastinject finns i Anderstorp, mitt i södra Sverige. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig eller om du vill komma och besöka oss. 

Tack!
Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.